luni

fructele o sursa de energie





Nu trebuie sa te infometezi pentru a scapa de kilogramele in plus care te fac sa te simti inconfortabil. Urmand ponturile potrivite, vei avea posibilitatea sa scapi de kilograme fara sa urmezi o dieta stricta.

Uita-te peste urmatoarele ponturi si incearca-le si tu pentru a-ti mentine sanatatea si a arata extraordinar.

Evolutia industriei alimentatiei a demonstrat ca posibilitatile in ceea ce priveste alimentatia sunt nenumarate. Totusi, nu inseamna ca toate optiunile disponibile sunt sanatoase. De fapt, este destul de dificil sa mananci sanatos, iar luarea in greutate a inceput sa afecteze tot mai multi oameni de varste diferite. Pentru a-ti mentine greutatea sau pentru a ajunge la greutatea ideala, nu trebuie sa apelezi la diete extreme, iar aceste ponturi pentru slabire fara dieta te vor ajuta cu siguranta.

Alimentele procesate si lipsa exercitiului poate lasa urme negative asupra greutatii tale ideale, asupra corpului si sanatatii tale, prin urmare nu este de mirare faptul ca nutritionistii si specialistii in fitness trag un semnal de alarma.

Cu multa ambitie, poti renunta rapid la obiceiurile nesanatoase de a manca si incepe sa scapi de kilogramele in plus care te-au deranjat pana in prezent fara a fi nevoita sa tii o dieta. O schimbare a stilului de viata poate face minuni in cazul corpului si a sanatatii tale, prin urmare arunca o privire peste urmatoarele ponturi de slabire fara dieta si incearca-le si tu.

Elimina stresul


Oamenii fac fata stresului intr-o maniera diferita si unii recurg la mancare pentru a se calma in momentele in care se simt stresati, in timp ce altii nu simt deloc senzatia de foame. Stresul iti poate afecta sanatatea intr-un mod negativ, prin urmare incearca sa elimini stresul cat mai mult posibil.
 
Incearca sa iti focalizezi atentia spre a face lucruri care te ajuta sa te relaxezi, precum dansul sau plimbarile, iar daca timpul tau de recreere necesita miscare, cu atat mai bine, deoarece vei arde caloriile in plus in timp ce faci ceea ce iti place cel mai mult.

Mananca sanatos  






Evita alimentele procesate deoarece au un continut mare de calorii. Vei fi socata sa afli cate calorii contine mancarea nesanatoasa, plus ca aceste alimente nu iti ofera vitaminele de care organismul tau are zilnic nevoie.
 
Exista o multime de alimente delicioase pe care le poti gati acasa si astfel, vei putea sa controlezi cu usurinta ceea ce mananci, precum si cantitatea de calorii pe care o acumulezi.
 
Mananca relaxat, incet si opreste-te din mancat inainte de a avea senzatia de satietate
Daca mananci repede si fara sa mesteci prea mult nu te va ajuta la o buna functionare a digestiei, prin urmare incearca sa iti acorzi timp si sa te relaxezi in timp ce mananci.

Mesteca alimentele pentru a facilita buna functionare a sistemului digestiv. Astfel, vai manca mai putin. Incearca sa bei unul sau doua pahare cu apa inainte sa mananci deoarece acest lucru te va ajuta sa mananci mai putin.

Nu trebuie sa mananci pana te simti satula, prin urmare alege portiile mici de mancare si odata ce ai terminat, asteapta cateva minute pentru a vedea daca inca iti mai este foame inainte de a-ti mai pune mancare in farfurie.

Bea cat mai multa apa

Apa poate face minuni in programul tau de alimentatie, prin urmare asigura-te hidratarea corespunzatoare. Bea minim 2 litri de apa pe zi, ceea ce iti va oferi o varietate de beneficii printre care senzatia de satietate, hidratare si detoxifiere.

Fa exercitii

Pentru a te asigura ca iti vei mentine greutatea dorita, nu este indicat sa depasesti consumul de calorii recomandat pentru varsta ta. Iar daca vrei sa slabesti, va trebui sa arzi caloriile pe care le acumulezi. Acest lucru poate fi facut doar printr-o dietasanatoasa, un stil de viata sanatos si prin intermediul exercitiilor.

Exista foarte multe optiuni din care poti alege, prin urmare nu ai cum sa nu gasesti unul sau mai multe exercitii care ti-ar putea placea.

Jogging-ul, dansul pilate-s, yoga, kick boxing, zumba sau chiar plimbarea te vor ajuta sa arzi caloriile si sa iti tonifiezi corpul, prin urmare daca nimic nu pare sa functioneze, apeleaza la ajutorul specialistilor.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu